Κηδεια Φωφησ / Φώφη Γεννηματά: Ο 17χρονος γιος / To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά.

Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί. Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία.

Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. ΤΟ ΚΕΜΠÎ'ΠÎ'Î
ΤΟ ΚΕΜΠÎ'ΠÎ'Î"ΙΚΟ "ΝΟΥΛΗΣ" Î'ΝΟΙÎ"ΕΙ from paidis.com
Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί. Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα .

Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί. Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία.

Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία.

Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί. ΕΡΤ1 - Τροποποίηση προγράμματος
ΕΡΤ1 - Τροποποίηση προγράμματος from press.ert.gr
Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί. Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της.

Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί. Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά.

Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της.

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. «Î'θάνατη»: Με χειροκροτήματα
«Î'θάνατη»: Με χειροκροτήματα from cdn.cnngreece.gr
Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία.

Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί.

Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί. To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Η κηδεία της φώφης γεννηματά.

Κηδεια Φωφησ / Φώφη Î"εννηματά: Ο 17χρονος γιος / To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά.. Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, .